Passion for Prewar-, Classic- and exclusive cars;

Na een automotive opleiding te hebben afgerond aan de IVA te Driebergen, ben ik ruim 20 jaar werkzaam in de autobranche. Niet alleen zakelijk, ook privé ben ik erg actief met klassieke en vooral prewar cars.

Als actief Lid van diverse Prewar autoclubs besteed ik zoveel mogelijk vrije tijd aan het rijden in prewar cars en aan deze fantastische hobby!

Liefde voor Prewar cars..

Mede doordat ik ben opgegroeid in een gezin waar klassieke en prewar cars vaak het onderwerp van gesprek waren, was het besmet raken van dit virus bijna onontkomelijk. Mijn ouders reden vele rally’s mee, waaronder maar liefst 8 keer de Tulpenralley. Omdat ik meer en meer geïnteresseerd raakte in deze hobby kocht ik zelf mijn eerste klassieke auto- en in een later stadium- mijn eerste prewar car. Een Austin van 90 jaar oud.

Bij het (ver)kopen van automobielen komt veel kijken. De historie, het verhaal en het onderhoud bepalen vaak de prijs. Een prewar car (ver)koop je nu eenmaal niet via Marktplaats. De kennis en een groot netwerk wat ik heb opgebouwd in de afgelopen 25 jaar dragen hier aan bij.

Neem gerust contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Uiteraard kunt u me ook aanspreken tijdens rally’s of evenementen!

Tot ziens,

Jeroen Albada Jelgersma